czwartek, 10 lipca 2014

PASTA RYBNA

Prosta, szybka, niezwykle łatwa w wykonaniu. Idealna na chleb, zarówno na śniadanie jak i kolację.



Składniki:

  • 1 wędzona makrela
  • 3 jajka
  • pół pęczka szczypiorku
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 łyżeczki musztardy
  • do przyprawienia czarny pieprz

Sposób wykonania:
  1. ugotuj w osolonej wodzie jajka na twardo
  2. wyjmij z ryby wszystkie ości (ja odkroiłam też wszystkie tłuste części) i pokrój mięso w drobną kostkę
  3. pokrój w kostkę jajko oraz posiekaj szczypiorek
  4. wymieszaj w misce pokrojone składniki
  5. dodaj jogurt naturalny oraz musztardę
  6. całość przypraw czarnym pieprzem


Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz